Down Sy. Centar Pula predstavlja svoj rad u EU parlamentu u Bruxellesu

Jedan, jedini i nezamjenjiv! Posebno smo ponosni što su naše preporuke, već kod savjetovanja rodilja u rodilištu, upućene na posjet Down sy. centru u Puli, daleko najboljem i nadasve stručnom centru za obitelji s djetetom s Down syndrom-om. Bez obzira gdje se nalazilo Vaše mjesto boravka, želite li svome djetetu osigurati najkvalitetniji pristup razvojnog statusa već postnatalno, pa sve do raznih egzistencijalnih situacija kroz život, put Vas vodi u Pulu.

Neminovna psihosocijalna pomoć Vama i Vašoj obitelji pružiti će se individualno ili kroz grupni rad uvijek prisutnih roditelja iz raznih dijelova diljem zemlje i inozemstva, gdje ćete uvidjeti koliko jedan savršeno zdrav pristup ima pozitivnog utjecaja na kvalitetu Vašeg življenja, kako u samoj obitelji, tako i u zajednici kojoj pripadate.

Istovremenim motoričkim aktivnostima i senzoričkom motivcijom djeteta i njegovim napretkom, prije no što napustite Centar, razmišljati ćete o novom terminu dolaska.

Sve što Vam je potrebno jest poželjeti vlastitom djetetu ono najbolje, uhvatiti termin, te nakon potvrde, u nadležnom Centru za socijalnu skrb prema mjestu stanovanja, predati Zahtjev za rehabilitacijom u DSC Pula.

Jer, mi smo možda mali i subjektivni savjetnici, no kada 751 zastupnika EU parlamenta u Bruxellesu potvrdi isto, možemo slobodno jasno, glasno i ponosno ustvrditi da imamo jedan, jedini i nezamjenjivi Centar za osobe s Down sy. u Republici Hrvatskoj!

Sretno u Bruxellesu!

BRAVO DOWN SY. CENTAR PULA

Prilog govori više od naših riječi! Pogledajte!


Komentiraj: