Galerija

Udruga ''Trisomija 21'' uspješno je organizirala simpozij koji je proizasao kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu s osobama s Down sindromom i autizmom i njihovim obiteljima, te spoznaje da je svijest i znanje o ophođenju s njima u Hrvatskoj na vrlo niskoj razini, ne krivicom javnosti i zdravstvenih djelatnika nego radi nedostatka informacija i edukacije koje bi doprinijele povećanju razine kvalitete i zdravijem načinu života… Simpozij je odrzan na lokaciji "Stara Škola", Mirkovec – Sveti Križ Začretje; 23. i 24. svibnja 2014.

Proslava 30-godišnjice udruge "Centar za autizam Zagreb". Udruga "Trisomija 21" je bila prisutna na proslavi prisustvom predstavnika Helena Melovnik Zrinjski i Tatjana Markuš.

Danas su (1.10.2013.) predstavnice udruge Trisomija 21 iz Zagreba, Helena Melovnik Zrinjski i Tatjana Markuš, posjetile dom "Sv. Ivan Paulski" u Oborovu pokraj Zagreba.

Golemi amfiteatar Filozofskog fakulteta u Skopju bio je pun, sve do posljednjeg mjesta. 340 osviještenih mladih i starijih stručnjaka, obitelji, djece...i desetak prijatelja i rodbine, tražilo je mjesto više.

Studijski posjet 17-tero postdiplomki s Instituta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju,Filozofskog fakulteta "Sv.Kiril i Metodije",Skopje,predvođeni prof.dr.sc. Vladimirom Trajkovskim, inače predsjednikom Savjetodavnog tijela Trisomije 21

Na groblju u Gornjem Vrapču od 28.10. - 01.11.2010. trajala je humanitarna prodaja svijeća. Prikupljena sredstva namijenjena su realizaciji Projekta. Donator VIPET d.o.o. organizirao je štand i volontere, te donirao svijeće, a župnik župe "Sv. Barbare" Mato Matić, prodajno mjesto. HVALA HUMANOM PRIJATELJU, gosp. MIROSLAVU KRSTESKOM I NJEGOVOJ OBITELJI!

Za odvijanje što kvalitetnijeg rada, te razvijanja motorike osoba s Down syndrom-om i autizmom, pobrinuo se ZORAN ŠEGIĆ, darujući dva računala. Hvala na samoinicijativnom dobrom djelu. Hvala i gosp.Prpiću iz RECRO-NET-a i gosp. Ciglenečki iz ADACTE.