Optika “Krišto” omogućuje 20% popusta na sve naočale za djecu s Down sindromom i autizmom

Trisomija 21 svoj djeci i osobama s Down sy i autizmom, uz dobrog duha optike “Krišto” omogućuje 20% popusta na sve, već ionako cijenom povoljne naočale. Molimo da se javite direktno u optiku ili ovdje u inbox.

UVIJEK VAMA NA USLUZI, GDJE GOD BILI!

Svatko tko treba pomagalo za vid zna koliko je bilo potrebno vremena da bi se dobilo potrebnu dioptriju za gledanje. Kod nas u optici možete obaviti pregled vida (vidi pregled vida opis postupka) u toku cijelog radnog vremena, bez naručivanja i kada je Vama to najlakše za obaviti. U poslovnici u Sesvetama možete doći, obaviti sve što Vam je potrebno izuzetno brzo, povoljno i uz stručan nadzor. U poslovnici Novi Marof možete svakodnevno u periodu od 13:00- 15:00 obaviti kompletan pregled( vidi pregled vida), uz najavu termina barem par sati prije radi usklade termina po poslovnicama.

U ponudi od dioptrijskih naočala nudimo gotovo sve renomirane proizvođače dioptrijskih okvira i dioptrijskih leća, sve po zahtjevu i želji.

Ono što nas izdvaja iz uobičajene ponude jest kontinuirano i usko specijalizirano usavršavanje i školovanje osoblja koje je zaposleno u optici, kao i stalan i kontinuiran razvoj poslovanja po zahtjevima i želji klijenata optike.

Ono što je bitno naglasiti u našem odnosu prema Vama jest: brzo, profesionalno,povoljno i uvijek prema Vašim potrebama obaviti ćemo za Vas ono što iz 20-godišnje prakse rada u struci znamo da je Vama najpotrebnije.

Kako do nas?

Kontakt:

Poslovnica Sesvete
Kašinska 9 / II kat (Trgovački Centar Citadela), 10 360 Sesvete
Tel: 01 2020 730, 091 1101 962, 098 747 736
Fax: 01 2020 731
E-mail: info@kristooptika.hr

Komentiraj: