Za našu prijateljicu Željku!

Kao sunčeve zrake obasjavala je njihova lica, gledajući, onako sa strane, iz prikrajka, njihove širom rastvorene osmijehe, dok su svojim ručicama dodirivali i pjesmom pratili muzičke zvijezde koje im je dovela na druženja. Borbena kao lavica, s pogledom nježnim i plahim, bdijući i uživajući nad svojom Unnom, djevojčicom s Down sindromom i njenim prijateljima. Obožavala je biti dijelom njihove sreće, ta velika i ponosna naša, 39 godišnja, mama Željka. Posvećena, u naponu snage…

kada je ljetno sunce najjače sjalo, tiho i nenadano, u njen život ušuljao se opaki, zloćudni stanar, navlačeći sjenu straha.

Hrabra i velika, prkosna i snažna, ometena u želji da ponovno dohvati svoju zvijezdu, u želji da vrati osmijeh svojim trima malim anđelima, potakla je u nama potrebu da joj pružimo ruku kojom ćemo joj omogućiti otjerati tu opaku bolest današnjice. Vi, mi, znani i neznani ljudi dobra srca, budimo zlatna karika ka putu Željkinog ozdravljenja.

Uplatom na žiro-račun Zagrebačka banka:

ŽELJKA ZRNIĆ BUČIĆ
IBAN HR3023600003213653771

čijim će sredstvima biti pokrivena enormno visoka cijena lijekova koji su joj potrebni kako bi joj umanjili bol u njezinom sada bolešću izmučenom tijelu.

Hvala Vam!

Željkine prijateljice

Komentiraj: